fredag 31 juli 2009

Over and out.

Sommarens sista show är avklarad. Det var med tårar i ögonen och en klump i halsen som jag tackade för mig för denna gång. Det hjälpte föga att Brunskog spelade "Thank you for the music" i bakgrunden.. Tack för den, chefen. Nu ska jag styra upp det sista innan avfärd till Skåne, snart dags för inryckning. YES!!
 


torsdag 30 juli 2009

Fint besök.

Våra besökare avlöser varandra. Familjen Sjögräs åkte hem samma dag som Majsan & Stefan kom hit som i sin tur lämnade Böda Sand samma dag som Hannele & Daniel kom och joinade oss i vårt campingliv i några dagar. På söndag är det min tur att lämna ön..


tisdag 28 juli 2009

Nedräkning

Sista måndagsshowen avklarad för mig. De andra kör vidare en vecka till, jag åker till Skåne på fältartistutbildning. Känns lite vemodigt att missa sista veckan, men samtidigt hur roligt som helst med utbildningen. Jag har kämpat, fixat och trixat för att få åka dit och nu jäklar blir det av. Kommer mer om det sen. Bjuder på en vacker bild på mig och mina fina showkompisar så länge..
 


måndag 27 juli 2009

Livet är ett minidisco

Jag tröttnar aldrig på att hoppa och studsa på scenen med ett hav av härliga ungar framför mig. Jag har världens bästa jobb!
 

söndag 26 juli 2009

Göttont

Jag grät som ett barn när dom åkte hem. Det här med avsked är inte min grej alls, det är inte roligt över huvudtaget. Vi stod vid bilen och kramades hejdå och jag bröt ihop totalt. Gänget försökte prata om andra saker för att få mig att tänka på annat, precis som man gör med små barn ni vet. Det hjälpte lite grann just då, men tårarna sprutade igen när bilen försvann ur sikte. Daniel tröstade och köpte glass åt mig, då kändes det lite bättre. Men det kändes fortfarande tomt. Som sagt så många gånger förr; Att skiljas är som att dö en smula. Det är sorgligt som fan, men visst är det en underbart härlig känsla ändå, göttont på nåt sätt. 





onsdag 22 juli 2009

Sjögräs här är!

Min bonusfamilj, familjen Sjögren, är här nu. Underbart mysigt! 



tisdag 21 juli 2009

Micke Syd och jag

Micke Syd och hans band äntrade scenen efter oss idag. Micke berättade att föräldrar kommit fram till honom och bett om autograf till sina barn. Barnen stod bredvid som frågetecken och undrade vem den där farbrorn egentligen var. Jag var i alla fall ärlig och sa att det var för att impa på min morbror Pelle, pappa med flera som jag ville ta en bild. Tack Micke, nu har jag kammat hem pluspoäng..

söndag 19 juli 2009

Långe Erik

Det här är min 4:e sommar på Öland och först NU besöker jag fyren Långe Erik. Tillsammans med Daniel, Malte och Hanna traskade jag trapporna upp. Det blåser på toppen, Långe Eriks topp är inget undantag.

torsdag 16 juli 2009

Regn.


Det regnade katter och hundar på ön idag. Jag var tvungen att hoppa i vattenpölar och dansa runt lite. Det var den Piggelinkuren det..

Piggelinkuren

Som varje sommar har jag dragit på mig en Ölandsförkylning. Kuckelimuckmedicin och Cocillana-etyfi i alla ära, nu är det Piggelinkuren som gäller. 5 st Piggelin på en dag och du får brain freeze, sockertoppar, bortdomnad tunga och ilningar i tänderna. Men friskare blir du garanterat. 

onsdag 15 juli 2009

Diktatormustasch

När jag solar träder en liten liten pigmentmustasch fram under min näsa. Påminner kanske lite om en viss diktators mustasch? Charmigt.

måndag 13 juli 2009

Hej hopp från Öland.

Om jag inte hinner skicka ett somrigt vykort till nära och kära i sommar, så kommer ett virtuellt sådant här:

söndag 12 juli 2009

Black Jack på Strand.

Jag kom. Jag såg. Jag förlorade. Men det var sjukt roligt, det är väl huvudsaken?

lördag 11 juli 2009

Vi hamnade i Borgholm.

Ingen kan slå upp ett tält med sådan grace och elegans som Daniel Jansson. Vilket funktionsmaterial tältet är gjort av? Gore-Tex såklart. 

  
  

Gotland nästa..

..trodde vi. Tills vi fick ett mess från Destination Gotland en kvart innan avgång. Färjan var inställd pga hårt väder. På andra sidan vattnet väntade trevliga dagar och kvalitetstid med Anna-lill, Keba och co, istället fick vi lämna terminalen med vår fullproppad bil (finns plats så ska det packas ordentligt!) och lämna Gotland bakom oss. Det blev camping på Öland istället. Inte så illa det heller, men trååååkigt att missa våra vänner på grannön. Det går fler tåg.. och färjor.

torsdag 9 juli 2009

Mysiga dagar i bilder

Mamma kämpar mot spöregn i förtält:
Restaurangmiddag med gänget:
Sötnosar in stereo:
Nattlig cykeltur till Marit, Fredrik och Nilo:
Spindeljakt hos Hallgren/Eriksson:    
Strandäventyr x 1000 med barntrion:
Bästa grillmästarna Pappa och Affe:
Gulliga Mamma och gulliga Oskar:
Våffelbingo med Marit och Nilo. Ingen vinst, men ack så mysigt:

onsdag 8 juli 2009

Don efter person?

I brist på annat fixade pappa till sin takbox lite. Även jag måste erkänna att detta var rätt roligt, och väldigt mycket roligare än hans ständigt återkommande pappaskämt. Kul gjort av min snälla och läckra pappa.

söndag 5 juli 2009

Grekland på Öland

Min pappa fullkomligt ÄLSKAR Grekland. Naturligtvis fanns det inga tvivel om att ett besök till den nya grekiska restaurangen i Byxelkrok skulle hinnas med. Ingen medelhavsvärme men dock grekisk mat, musik och öl samt flera Greklandsanektoder berättade av min käre far. 

lördag 4 juli 2009

Trevligt med stort T


Dom är här nu! Nr 2.

Efter en hel natts bilkörande dök dom upp. Pappa Agne, Mamma Anita och Affe. A-ligan. A-team. A-laget. A3. A som i Alldeles fantastiskt mysigt!




fredag 3 juli 2009

Dom är här nu!

Besök med stort Bertil.Erik.Sören.Örjan.Kajsa. Dom är här, och ska stanna en hel vecka! Fredrich, Nilosch och min bästa Erik. (Förlåt Fredrik;)) 


torsdag 2 juli 2009

Showpremiär!

Nu är vi igång, Lyckofigurerna kör rakt in i kaklet! Jag älskar mitt jobb. 
Om ni har vägarna förbi norra Öland i sommar så sväng förbi KronoCamping Böda Sand. På måndagar, onsdagar och torsdagar är det show med stort S. Ska lägga upp ett litet smakprov senare. Hepp!