söndag 31 oktober 2010

Vecka 43

Tiden springer förbi i vanlig ordning och ännu en vecka har passerat. En mycket innehållsrik vecka bör tilläggas. Förutom att hinna ner till Småland och deltaga vid Lyckofigurs årliga galej hann jag även en snabbis till Stockholm där jag fick mysa med några av mina älsklingar, gå på jobbmöte samt sova i min egen säng med min kärlek. Dessutom har jag:

Träffat och busat med GrisElton och hans mamma.

Varit blond tillsammans med Nadja. Vilket jag är ett par gånger i veckan i och för sig.

Haft min fina mamma och fina lillebror på besök i Pite. Min pudelrocksperuk behöver ingen säga något om tack. 

Varit Elviscool och poserat med mina girlies.

Promotiongigat för vettskrämda pensionärer i Bodens fabulösa galleria.


Samt rockat järnet med mina grymma kollegor. 

En väldigt bra vecka med andra ord. Imorgon startar min nästnäst sista Pitevecka, sen blir det Stockholm för hela slanten. Time flies and so do I.  

söndag 24 oktober 2010

Och så några timmar senare..

..är jag packad, klar och redo för avfärd. Mot några dagars ledighet och möten, men först till Lyckofigurs personalfest dag 2 i Småland. Om flyg, buss och tåg är i tid dvs. Annars blir det Sthlm direkt, inte illa det heller såklart.

Hejdå Pite för ett par dagar, jag är snart tillbaka.

Sleepless in Pite

Jag har haft lite random sömnproblem sen jag flyttade till Norrland. Står min säng fel i rummet? Är det fullmåne varannan natt? Är det nyttigt att äta 2-5 frukostar på en o samma natt/morgon? Hur många bultar finns det i Ölandsbron?

Jag vet inte.

Men jag vet följande: Nu är kl 6.15. Jag vaknade för över 2 timmar sen efter 2,5 timmes sömn. Om 1,45 timme ringer klockan. Då ska jag få träffa killen på bilden, efter ca 8 timmars resa det vill säga.

För att göra en lång diskussion kort: Gomorron söndag, det här blir en bra (och trött) dag!

lördag 23 oktober 2010

Skepp ohoj!

Förutom att köra kvällsshower här upp på Havsbadet så kör vi även barnshower samt hopp-och-studs-plaskival i badhuset som pirater.

Då är vi så här festliga.

Skepp ohoj landkrabbor!

fredag 22 oktober 2010

Det är fredag..

..och jag jobbar i vanlig ordning. Här ser ni mig färdigklädd och redo inför Elvisnumret, samt ätandes en sjukt god chokladboll. En perfekt chokladboll med perfekt mängd av allt. Helt perfekt. (Marit, du skulle älska den)

Japp, det är min fredag det.

*Intresseklubben antecknar hejvilt*

torsdag 21 oktober 2010

tisdag 12 oktober 2010

Kärleksbesök i showfabriken

Min kärlek är på besök. Vi hann dock bara umgås 1 timme idag, sen har jag bara repat och showat. Jag kan inte ens räkna hur många dagar i sträck vi har jobbat nu, vi snackar förresten veckor inte dagar. Tur att det är världens roligaste jobb, men en ledig dag eller tre behövs big time.

Men det är mysigt och energigivande med kärleksbesök. Och det vackra höstvädret är gött det med. Även fast jag ofta är minst en glasruta ifrån.

På torsdag ska jag andas höstluft och hänga med min love. Ledig dag i sikte!

måndag 11 oktober 2010

Måndagsshow!

Vi är laddade. Det syns va?

lördag 9 oktober 2010

Ännu en fredag..

..har passerat och vi har rockat för 400 pers. Hälften av dessa var dräggfulla från första stund. En något stökig kväll med andra ord. Men förutom tafsande, fotografering under våra kjolar och fylleslag hade vi faktiskt en bra jobbkväll.

Kvällen plus: Allsången i Purple Rain. Och de fina Pitetjejerna med kära Linda i spetsen som var på plats. Kul att ni kom!

Kvällens minus: Mannen som klev in backstage, vände och hann precis öppna dörren innan han la årets spya. En rekorderlig baksmälla samt en faktura på 1000 kr väntar honom imorgon bitti. Som man bäddar..

Apropå bädda.. Ännu en dag i det glamourösa artistlivet är över. Dags att sova.

Gonatt alla rockers out there!

onsdag 6 oktober 2010

Schlagerpremiär, check!

Jag är slut som artist. För idag.

Men imorgon är jag på't igen!

tisdag 5 oktober 2010

Never ending repperiod

Repdag nr 19 har passerat och en premiär har avklarats. Imorgon är det dags för nästa. Vi är ett trött men glatt gäng som kämpar på dygnet runt, ledig tid är långt borta. Men vi kör på och det gör vi jäkligt bra!:)

Idag är det Bror som har namnsdag. Så jag tänker lite extra på min fina morfar där uppe i himlen nånstans, och min lillebror och storebror som också bär dagens namn.

Brorsor är bäst!

måndag 4 oktober 2010

Det är måndag kväll på Pite Havsbad..

..och vi kör show.

För 20 pers.

På lördag har vi 700 pers i publiken.

Det är lite olika här i Pite.

Vem behöver Excel..

..när man kan göra linjer med linjal och penna?

Jag och Excel är inte bästa vänner nämligen, och dessutom blir arbetsscheman lite mer personliga och roliga med handgjorda linjer.

Right?

lördag 2 oktober 2010

Premiär - check!

Avklarad. Genomförd. Done.

Premiären är över och jag är sjukt nöjd och stolt över alla inblandade som tillsammans lyckats styra upp denna Rock n roll circus à la mastodont på kortast möjliga tid. Och vilken ös det var!!

Är du i närheten av Piteå sväng förbi Havsbadet. Norrlands häftigaste (och förmodligen den enda) rockshow går nämligen här. :)

Imorgon är vi på't igen, men först några välförtjänta sovtimmar.

HEPP!!

fredag 1 oktober 2010

Galleriagig

Ikväll körde vi ett PR-gig i Småstaden, en galleria i Pite. Vi hade inte riktigt tid med det egentligen kan man säga utan att överdriva, men det var bara att gört.

Och det gjorde vi på bästa sätt, trots de två strömavbrotten som våldsgästade oss..

Imorgon premiär. Nu, sova.