söndag 27 februari 2011

All in helg alá mys

Eftersom jag inte är hemma i Bästrikland så ofta (ja, även fast jag bor hemma i Stockholm är Gävle ändå hemma. Också liksom.) blir det alltid mycket som ska hinnas med på kort tid. Dock bara mysiga saker. Fredagsmys och de obligatoriska hotellfrukostarna hos pappa så klart, men en hel del annat har hunnits med också. Fläng med på min kalorifyllda myshelg:










Fredagsmys med tacos och med en vild lillfröken Larsson till bords.





















Samma lilla fröken har jag hängt med i flera dagar, dessutom har hon tagit sina första steg utan en hjälpande hand. Stort! Faster blev rörd och stolt som en tupp.

Kusin Crille spelade gitarr och jag sjöng för ljuvliga Vincent på hans dop i lördags.

Efter dopet blev det smörgåstårta och denna magiska dessertbuffé. Morotskakan med jordgubbar och de hembakta chokladbeskvierna was to die for. (Ni förstår väl att jag var tvungen att prova allt. För bebisens skull. Liksom.)
















Efter dopkaffet fortsatte firande - men då av farmors pojkvän Oskar som fyllde 90 år - i form av släktträff med gulaschsoppa och kladdkaka.
















Lördagskvällen avrundades med att dinera med mina kära barndomsvänner Jenkan och Tessano samt Jenkans kids Molly och Malte. Så himla mysigt och jag åt limepaj för minst två personer.
















Myset fortsatte på söndagen med mina fina svärisar i Falun..





















...och självklart passade jag på att mysa järnet med charmigaste Elton som jag ju är oingift moster till.

Japp. Det var min myshelg det. Tack alla mysisar!

fredag 25 februari 2011

Vi rullar in i Gefle..

..och helgen i Bästrikland kan börja.

Sången i kyrkan gick bra idag och begravningen var så fin så fin.

Livet snurrar vidare i tvära kast och nu ska jag fredagsmysa med familjen hemma hos pappa. Dock utan lillebror som är på Asienresa och mamsen som jobbar på bortaplan. Vi saknar er, men snart är vi fulltaliga igen. Längtar!

Ha en fin fredag vänner!

I baksätet i en taxi..

..sjunger jag (och min träningsvärk) upp på väg mot kyrkan. En kär väns pappa har gått bort på tok för tidigt och jag ska sjunga på begravningen. Det är aldrig en lätt uppgift, men alltid fint och ärofyllt att få göra.

Men ja, tufft känns det. Håll gärna en tumme för mig och gravidhormonerna att vi klarar uppdraget med en stark stämma hela vägen.

Kram och fin fredag på er!

Så här ser Fröken Larsson ut..

..när hon är glad och tjock på gymmet.

Det hör inte till vanligheterna att jag släpar mig dit nuförtiden, men idag körde jag och bebisen i magen all in på träning. Först gym (följt av en lång powernap, krafterna sinar snabbt just nu) och sen torsdagsyoga med andra mammor to be. En stark dag med ett prima teamwork mellan mig och bebisen, härligt!

Nu: sovdags.

Imorgon: träningsvärk.

tisdag 22 februari 2011

måndag 21 februari 2011

Måndagsfrullen..

..alá söndag är avklarad. Nu ska det kollas på barnvagn. Vuxenpoäng på den!

lördag 19 februari 2011

Vanligtvis..

..trillar jag in sist av alla med andan i halsen 2 minuter innan start. Men idag är jag först på plats en hel kvart innan. Så jag tar en stund i det vackra vädret och sen ska jag sjunga järnet med min nya soul-ensemblekör. Jippie!!

fredag 18 februari 2011

Gravid = klantig?

Okej, jag var väl knappt världens minst klantiga person innan men nu för tiden går jag ständigt omkring med matfläckar på magen. Innan magen fanns där, tappade jag allt på golvet då?! Eller är hålet i läppen ett gravidsymptom..?

Det går liksom inte att parera. Även om jag hänger över bordet när jag äter lyckas ändå en matbit göra sitt avtryck på magen. Hur är det möjligt?!

Ni vet en sån där frisörkappa?

En sån skulle jag behöva.

måndag 14 februari 2011

Han köpte två

Utifall den ena skulle ta slut.

Det är kärlek det! :)

Utan choklad försmäktar jag på denna ö

Måste. Ha. Choklad.

Lyllo mig som hittade några gamla chokladkakor i skåpet att trycka i mig. Torra förvisso, MEN gjorda av choklad.

Har dock beställt Schweizernöt och chokladbollsingredienser när den blivande fadern kommer hem från jobbet. Så det blir ordning på torpet.

Cravings?! You bet.

torsdag 10 februari 2011

T-centralen just nu

Kaos. Februarisnön kom som en chock, SJ?

onsdag 9 februari 2011

Jag kör en miniturné..

..i Sundsvall. Häng med 5 veckors-Edvin och hans päron, snabbträff med Nilsson och Andreas från Drösekontoret, en onsdagskaffe på Salong Barock där fina Cissi och Dorion jobbar och snart bär det av till träff med tvillingarna Alex & Theo och deras fantastiska mamma.

Det gäller att passa på, som (den gravida) flickan sa.

tisdag 8 februari 2011

On the move

Väskorna och påsarna är packade. Jag tågar upp till Sundsvall och träffar tre helt nya människokillar och deras föräldrar. Solen skiner, himlen är blå, det är någon slags fotbollsmatch i magen och sushilunch väntar.

Mycket bra dag med andra ord!:)