tisdag 29 december 2009

Brynäs, förlåt mig!

Ta seden dit du kommer, fine. Men en Brynäsare sover inte på en Leksandskudde hursomhelst. Så är det bara. Känner mig lite som en förädare o svikare, som en Gävleortens egen Judas.

När vissa två personer (inga namn) övernattar hos mig nästa gång ska jag strö gult, svart och rött klister-glitter över dom när dom sover. Och kanske skriva "Wööööö, vi är Brynäs fans allihopa!" i deras pannor med spritpenna. Vi får se vad det blir, hämnden är ljuv.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Erkänn att du sov sjukt gott...
Dessutom är det bara speciellt utvalda gäster som får äran att låna den fina kudden! Du borde känna dig hedrad!

Anonym sa...

ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF - ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF - ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF, ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF - ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF ÄLL - IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄF, ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF - ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF - ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄÄÄF ÄLL IIIIIII ÄÄÄÄÄ ÄÄF, ÄLL I ÄF!

Asplund sa...

Hahaha, Larssa! Typiskt dej att hålla på Brünäs... Det är ju sova gott-garanti med den kudden. Man blir ju alldeles trött när man tänker Leksands spel på sistone! =)

Fröken Larsson sa...

Hahaha, vem skrev kommentaren med bokstäverna L,Ä,I och F?! :)

Jag är hedrad att jag fick sova i gästrummet. (bästrummet om inte kudden varit där..) Okej, jag sov gott. Sen klappade jag på en brynäsaffisch idag, tror jag är förlåten faktiskt.

Men spritpennan kanske måste fram ändå.

Välkomna till Sthlm!:)