torsdag 14 april 2011

Vi åker hem

Nu lämnar vi BB och åker hem med vår lilla älsklingsplutt som blott är två dygn gammal. Vi mår bra och är lyckliga som ett barnkalas över vår fina pojke. Vi har fått högsta vinst och nu ska vi mysa vidare på hemmaplan.

Och ja, jag packar fortfarande i påsar trots att jag nu är mamma och allt. :)

TACK för alla lyckönskningar, hälsningar och sms. Det värmer så otroligt mycket!

PUSS!

tisdag 12 april 2011

måndag 11 april 2011

En liten uppdatering i väntans tider

Här spatserar jag i solen till den sista gravidyogan förra måndagen. Magen i vädret och tygväskan alá gympapåse-åk 3 på ryggen. I 13 veckor har jag tillsammans med min gravida HannaBrorsa legat där och yoga-andats ikapp med andra tjockisar. De 13 veckorna har svischat förbi kan jag säga.

De två senaste veckorna lika så. Något annorlunda veckor innehållande mycket mys, väldigt mycket packa lådor, flytta, packa upp lådor, fixa och förbereda har passerat. Ju fler dagar som går nu desto overkligare känns det att gå runt med den här stora magen. Och att den snart är borta. (eller ja..borta och borta.. den kommer finnas kvar i en något sladdrigare form ett tag till Im afraid..) :)

För två veckor sedan upplevde jag och min kille en mycket konstig grej i och med att vår lilla plutt inte vill vända sig rätt utan sitter bekvämt med rumpan neråt trots vändningsförsök och allt. Vi har fick ett datum, datumet med stort D. För två veckor sedan fick vi alltså datumet då vi blir föräldrar nerskrivet på ett litet kort. Surreal big time!

Vi vet vilken dag vår plutt kommer ut och det känns galet. Resfeberliknande känslor börjar komma och vi försöker förstå läget, det går sådär. Vi gör vårt bästa här hemma och förbereder oss, laddar upp, räknar ner och väntar som bara den just nu. Snart är det dags..

fredag 1 april 2011

Flyttpackarhumor!:)

Fredagsmys..?

Vi slutspurtflyttpackar för fullt och har så gjort de senaste dagarna. Därav min bloggpaus. Dessutom kör jag ett litet pysseljobb till bästa barntidningen (som jag och min fotograf till kille gör uppdrag för titt som tätt) parallellt. Så nu sitter jag här och syr, i ett organiserat kaos av flyttlådor.

Men vi spelar bra musik och är på gott humör min kille och jag. Imorgon flyttar vi. ÄNTLIGEN och inte en dag för sent!

Och nej, jag ska inte lyfta något. Vi har kallat in flytthjälp. Jag ska peka med hela handen och koka kaffe. Typ.

Imorgon blir en bra dag! :)