måndag 26 mars 2012

Klaffar

Nu har jag turnérat klart för den här gången och är hemma med mitt älskade energiknippe Gottfrid. I två månader har jag kuskat runt i landet med världens bästa Schyffert & Lindström samt ett helt makalöst fint och härligt crew. Vilken resa! Jag tackar universum (eller nåt) för den klockrena tajmingen som gjorde att jag och Ljust&Fräscht kunde följas åt från A-Ö, barnafödande och mammaledighet till trots. Ibland klaffar det bara så där löjligt bra.

Igår träffade vi henne för första gången. Tjejen vi längtat efter och väntat på, Marit och Fredriks underverk. Hon är så bedårande söt att man smäller av. Hon knep tag i mitt hjärta direkt och jag föll pladask. Det är så stort. Mina fina underbara vänner är föräldrar till denna vackra och ljuvliga tjej. Precis som hennes namne i ramen överst i bilden är hon fantastisk. Det hörs ju på namnet. Frida <3

Nu ska Marit vara hemma och ta hand om Frida ett tag framöver, och jag ska vara hemma med Gotte tills i höst. Ja ni.. Ibland klaffar det bara så där löjligt bra.

Inga kommentarer: