måndag 22 oktober 2007

FUMMELFOT

Jajamensan, det stämmer. Jag sprang in i sängramen.. igen! Den här gången sprang jag i full fart och lyckades slå knäet på precis samma ställe som sist. JA, det gjorde fruktansvärt ont och JA jag låg på sängen och grät men denna gång hade jag en tröstade sambo som torkade tårarna dock. Skönt! Och inte lät jag min klantighet stoppa mig och mina helgplaner.. O nej!

Med ett värkande knä har jag tagit mig igenom helgens bravader där sömntimmarna varit få, och mingeltimmarna många..



När smärtan började lägga sig och mascaraborsten hade förbättrat partysminket efter gråt begav vi oss till invigningen av Bostadsrättsspecialistens nya überfräscha och snygga kontor.. Jag och Sjögräs ramlade in 2 timmar senare än alla andra (vi jobbar ständigt efter "fint folk kommer sent"-regeln) och de supersnälla cateringtjejerna lyckades koka soppa på en spik och gav oss något ätbart innan vi sonderade barterrängen.
Utan tvivel blev det en kväll som går till historien. Larsson och Sjögren på turné, kan ju bara bli succé..



I lördags steg jag upp i ottan för att bila med storebror till Gävle. Det var bara att ladda om och fokusera, för det var ju dags för Linas 25-års fest!!
Jag teamade upp med Hanna och det blev naturligtvis en fruktansvärt trevlig kväll! Ser enormt mycket fram emot vår födelsedagspresent till Lina.. En tur ut till sjöss och känna doften av havet.. Japp, det blir alltså en finlandskryssning..!:) Och nej, kära föräldrar, vi ska inte gå ut på däck!

TACK Lini, vilken lyckad fest!


Grattis "Hotell liggaren"-folket! Vilka fina recensioner!! Ser fram emot att se er och även att hoppa in och köra en guest apparence den 3:e nov..

1 kommentar:

Fredrik sa...

Är det inte den 10:e...?