fredag 19 oktober 2007

FÖRRA HELGEN...

Tänkte att jag i alla fall skulle nämna min förra helg, nu när en ny helg står för dörren..
Förra fredagen hade jag äran att bjuda hem Marit, Ola och mina käre kusin Johan på middag. Trivsamt! Ju mer disk desto trevligare har man haft det, sägs det va?!:)


Sen bar det av till Norrköping.. Vi körde den sista föreställningen någonsin (eller.."ja, man vet aldrig"- som Anna Norberg sa) av " I Hetaste Laget". Vilken teater! Helt fantastisk! Föreställningen blev någon kaosartad med många nya inslag.. Andrés tillbaka i ena huvudrollen, nya i ensemblen, nya scenarbetare (Jonas och Nina- axlar Jocke och Görans roll mycket bra!), ny teater och allt sånt.. Tror dock inte att publiken märkte någon, men bakom scenen var det kalabalik. Meeeen, det blev en bra sista föreställning! Vaktchefen Mattias (ena delen av det rosa laget "Vakterna" i Battle -07) och Maria satt i publiken kvällen till ära,-Mycket skoj att ha dessa tokbra människor på plats!




Det var den förra helgen.. nu har vi precis påbörjat nästa. Snart dags att dra på partystass och gå på invigning av Bostadsrättsspecialistens nya kontor. http://www.brspec.se/



Skickar en massa tankar och lycka-till-sparkar i rumpan till gänget i Sundsvall. Ikväll är det premiär av "Hotelliggaren" http://www.drosenorbergnojen.se/ och det kommer att bli succé!



Jag saknar trälen och brorsan så enormt mycket! Nadja & Hanna,- jag längtar till ni kommer hem!!!

Inga kommentarer: