tisdag 25 mars 2008

GLAD PÅSK I SÄLEN

Larssons på turné igen. Denna gången var det Sälen som drabbades av vårt sällskap. Påskhelgen firades tillsammans med gänget Lindqvist/Söderström/Grape och med pompa och ståt. Här följer några bilder från en mycket mysig fjällhelg.

Mina finafina föräldrar. Tittar man riktigt noga i bakgrunden så skådas Robert Wells vackra svall bakom pappa. Och ja, jag vet.. Jag är lik min mamma.


Lillebror stupar med huvudet före och skidorna flög åt varsitt håll efter liftfärd, den andra av två ramlingar som familjen Larsson stod för. Den första stod pappa för. Och han ramlar ju aldrig, säger han. Det är tydligt det, pappa lilla. Fint uppställda utanför bilen på väg till fjälls står Pappa, bror och svägerska.


Det tappra försöket att få en organiserad afterski-bild av hela gänget misslyckades skarpt. Tur att en glad trio ställde upp i alla fall.


Snäll storebror hjälper lillasyster med att spänna pjäxor. Som en storebror bör.


Med lillebror på fjällets topp... Och hela familjen samlad för påskmiddag.


Tack fina familjen och co för en mysig påsk!! Nästa gång vi far till fjälls ska jag har bättre skor med mig, så jag slipper förfrysa fötterna under skoterfärd..

2 kommentarer:

Anonym sa...

shit vad du är lik din mor det är helt sjukt ju hihi...
vi syns i helgen hade bra//Keba

Fröken Larsson sa...

Jajamensan, tydligen är det så.. Ingen lågoddsare på hur jag kommer att se ut när jag är 50 inte. Tur att jag har en snygg mamma!;)