söndag 1 juli 2007

FÖRSTA ÖLANDSVECKAN!



Efter en vecka på Öland kan vi konstatera följande:

- Det kan tydligen regna på Öland, och väldigt mycket också.

- Man kan lätt bli förkyld av att sova i en pytteliten stuga utan värme i regnväder.

- Hanna kan tappa rösten (se förra exemplet)

- Man kan bli sliten av att repa mycket (har även konstaterats vid tidigare tillfällen)

- Jag, Marit, Hanna och Sara ser inte allt för olika ut. Type casting, Daniel?

- Man kan tydligen vänja sig vid att dricka Ölandsvatten. Se där.


Lyckofigurs första officiella personalfest var igår. Marit kom nertågandes med Henke från sthlm för att närvara, underbart mysigt att ha henne här. Vi trotsade regnvädret och körde vårt race. Daniel hade styrt upp ett rekorderligt partaj med mat, dryck och musiktävling. Jag hamnade i samma lag som Hanna-brorsan och Malte.. VILKET VINNARTEAM! Vi tog hem vinsten och än en gång fick jag det konstaterat: Jag är en enorm tävlingsmänniska.

Samtliga Lyckofigurer gick vidare till restaurangen för att dricka öl och gästspela med Emil. Det blev ett sjukt ös och vi sjöng tills vi alla blev hesa.. Eller ja, Hanna sjöng ingenting..Hon har ju redan tappat rösten. Bra planering. Men hon körde stenhårt på panflöjtsspel och kroppsskak i stället!
Ofantligt trivsam kväll och mysigt dag idag!
Vinkade av Marit i morse och sen bara slappat hela dagen lång. Bad, glass, frisbee, shopping, kubb, grillning.. MYSMYSMYS! Hanna har till och med börjat pratat lite på eftermiddagen..Hon skulle förklara de "rätta" reglerna vid kubbspelet idag och var då tvungen att prata, såklart..:)


Underbart att ha ljuvliga Marit här en sväng. Kortvarig stund, men något jag kommer att leva på länge! Tack Marit för att du alltid är så fantastisk och underbar.. Saknar dig redan!



Imorgon börjar allvaret, första jobbdagen iklädd uniform och premiär på show! Lets go!

Inga kommentarer: